אודות - הטחנה

מסעדת הטחנה היא יותר מרק מסעדה – היא חוויה!

אווירת המערב הפרוע מורגשת במלוא עוצמתה בכל פינה של המסעדה, מהעיצוב ועד התפריט. הטחנה חיה ובועטת למעלה מ- 15 שנים וזכתה לשלל תארים, ביניהם תואר “אחת מחמש מסעדות הבשר הטובות בארץ”. המסעדה ממוקמת בסמוך לטחנת הקמח ההיסטורית שפעלה בעבר במטולה, באזור מפל הטחנה, ומכאן קיבלה את שמה. בטחנה זו היו נוהגים ראשוני המתיישבים והאיכרים במטולה לטחון קמח.

האוכל והתפריט

הטחנה מיועדת לכל מי שמבקש להתענג מחגיגת בשרים עסיסית, הכוללת מגוון נתחים טריים במידות עשייה שונות ובמשקלים לבחירת הלקוח. עדרי הבקר שלנו, גדלים באופן פרטי ברמת הגולן על ידי בעל המסעדה עצמו, נהנים מאוכל משובח, טיפול מסור וקפדני המביא בסופו של דבר לאיכות בשר ברמה הגבוהה ביותר. בשר בוטיק, מובחר, בטעם ייחודי משובח!

נתחי הבשר מיושנים במקום עד המידה הרצויה, וכל נתח ונתח נבחרים בקפידה טרם הוצאו לסועד. מרבית נתחי הבשר נצלים על פלטה לוהטת אל מול הסועדים, כך ביכולתם לשלוט ברמת העשייה. כל מנה עיקרית מלווה במגוון תוספות לבחירה ובפלטת סלטים עשירה. בנוסף, מציע התפריט מגוון תבשילי קדירה המבושלים בפויקה, אסאדו על צלב, מגוון מנות ראשונות וגם מנות שאינן בשריות.

עיצוב המסעדה

כשנכנסים למסעדה אי אפשר לטעות בתקופה – העיצוב האותנטי, בסגנון מסעדת בוקרים של המערב הפרוע, כולל בין היתר: קירות וריהוט מעץ, חבלים המשתלשלים מהתקרה וקמין שמחמם את האווירה – הכול עבודת יד של בעל המקום!

נעלו את המגפיים, חבשו את כובע הבוקרים, עלו על הסוס ובואו לטחנה לחוויה קולינרית פרועה!

שינוי גודל גופנים