הקצבייה - הטחנה

בשר עגלות הטחנה הינו בשר בגידול עצמי בלבד!

אנו מקפידים לתת לעגלות רק מזון איכותי אשר מעניק לבשר טעם עשיר במיוחד. הבשר עובר תהליך יישון מוקפד ביותר המעניק לו ארומה בלעדית של הטחנה. אנו מציעים מידי יום רק את הנתחים שהגיעו לדרגת יישון אופטימלית, הנתחים המשובחים והטריים ביותר, שאינם צריכים תיבול יתר פרט למלח ופלפל גרוס הנטחנים במקום (כל דבר אחר עלול לפגוע בטעמם). להתאמת הנתחים הנכונים ללקוח יש להתייעץ עם המלצר.

בשר

סינטה

חיתוך מומלץ לסינטה החל מ - 250 ג׳, 300 ג׳

160

שיפודי סינטה

160

פילה

חיתוך מומלץ לפילה החל מ - 100 ג'

240

שיפודי פילה

240

טי בון

מחיר לקילו

170

פריים ריב

מחיר לקילו

170

שייטל

מחיר לקילו

130

שיפודי שייטל

130

אונטריב

100

אנטריקוט על העצם

160

אנטריקוט

חיתוך מומלץ לאנטריקוט החל מ - 250 ג׳, 300 ג׳

189

שיפודי אנטריקוט

189

פורטרהאוס

מחיר לקילו

170

אסאדו עם עצם

מחיר לקילו

65

ניו יורק סטייק

מחיר לקילו

170

פיקנייה

120

ואסיו

מחיר לקילו

100

פלאנק

מחיר לקילו

100

דנבר קאט

מחיר לקילו

100

פריים ריב

מחיר לקילו

170

המלצה: יש להשאיר את הבשר מחוץ למקרר כחצי שעה לפני העשייה להתאווררות. יש לפרוס את הנתחים רק לפני הצלייה.

טחונים

בשר טחון לקבבונים

מחיר לקילו

70

בשר טחון נקי

מחיר לקילו

60

מרגז

מחיר לקילו

70

צ'וריסוס

מחיר לקילו

70

בשר טחון להמבורגר 150/200

מחיר לקילו

70

המבורגר טלה

מחיר לקילו

80

קבב הטחנה

מחיר לקילו

70

בשר טחון עם טלה

מחיר לקילו

70

טלה

שיפודי טלה

(בהזמנה של כשבוע מראש)

125

צלעות טלה

מחיר לקילו

175

טי בון טלה

מחיר לקילו

175

שומן ליה

מחיר לקילו

150

שוק טלה

125

כתף טלה

125

צוואר טלה עם עצם

80

צוואר טלה ללא עצם

100

בשר לבישול

צלי כתף (מספר 5)

מחיר לקילו

120

פילה מדומה (מספר 6)

מחיר לקילו

90

ערכת גולש (מספר 4 אסאדו/צוואר)

מחיר לקילו

70

מח עצם

מחיר לקילו

30

כבד בקר

מחיר לקילו

30

בשר ראש

מחיר לקילו

80

אוסובוקו

מחיר לקילו

45

אסאדו

מחיר לקילו

55

טחול

מחיר לקילו

40

רצועות אווזיות להקפצה

מחיר לקילו

50

כף בקר

מחיר לקילו

60

ערכת גולש

מחיר לקילו

70

מוח בקר

מחיר לקילו

180
שינוי גודל גופנים