הקצבייה - הטחנה

בשר עגלות הטחנה הינו בשר בגידול עצמי בלבד!

אנו מקפידים לתת לעגלות רק מזון איכותי אשר מעניק לבשר טעם עשיר במיוחד. הבשר עובר תהליך יישון מוקפד ביותר המעניק לו ארומה בלעדית של הטחנה. אנו מציעים מידי יום רק את הנתחים שהגיעו לדרגת יישון אופטימלית, הנתחים המשובחים והטריים ביותר, שאינם צריכים תיבול יתר פרט למלח ופלפל גרוס הנטחנים במקום (כל דבר אחר עלול לפגוע בטעמם). להתאמת הנתחים הנכונים ללקוח יש להתייעץ עם המלצר.

בשר

בשר לבישול

75

סינטה

חיתוך מומלץ לסינטה החל מ - 250 ג׳, 300 ג׳

155

פילה

חיתוך מומלץ לפילה החל מ - 100 ג

210

טי בון

160

פריים ריב

160

נקניקיית שבלול רגילה/חריפה

יחידה היא 500 גרם

85

שיפוד אנטריקוט

170

אנטריקוט

חיתוך מומלץ לאנטריקוט החל מ - 250 ג׳, 300 ג׳

170

קצבים

(המעטפת של הפילה)

205

פורטרהאוס

160

אסאדו עם עצם

65

המלצה: יש להשאיר את הבשר מחוץ למקרר כחצי שעה לפני העשייה להתאווררות. יש לפרוס את הנתחים רק לפני הצלייה.

טחונים

בשר טחון לקבבונים

70

בשר טחון נקי

70

בשר טחון להמבורגר

70

טלה

שיפודי טלה

(בהזמנה של כשבוע מראש)

125

צלעות טלה

175

שוק טלה

(בהזמנה של כשבוע מראש)

125

נקניקיות

מרגז

55

צ׳וריסוס

58

עוף

כנפיים נקי

25

פרגית נקי

59

חזה עוף

44

כנפיים במרינדה לבחירה

בסיסית/טריאקי/צ׳ילי/ברביקיו

29

פרגית במרינדה לבחירה

בסיסית/טריאקי/צ׳ילי/ברביקיו

65