אנחנו בטוחים שאם נשאל אתכם מה מידת העשייה המועדפת עליכם התשובה תהיה ברורה. אבל תכלס, האם אתם באמת יודעים מה ההבדל בין מדיום למדיום רייר?
לטובת מי שלא סגור על זה – הנה הסבר שיעזור ליהנות מהבשר המשובח אפילו עוד יותר:

מידות עשייה:

  • B בלו – צרוב קלות אך ורק במעטפת ונא לחלוטין בפנים
  • R רייר – מעט פחות נא במרכז וצרוב מסביב
  • MR מדיום-רייר – נא למחצה במרכז הנתח
  • M מדיום – ורדרד במרכז הנתח וצרוב היטב מסביב
  • MW מדיום-וול – אפור וורוד במרכז, וצרוב היטב
  • WD וול-דאן – עשוי לחלוטין, יבש מאודועכשיו שיהיה לכם בתאבון!